20 сентября 2014 г.

НАДАННЯ ПОСЛУГ ЗА ПРИНЦИПОМ “ЄДИНОГО ВІКНА”



В управлінні ПФУ в Заводському районі м.Миколаєва однією із форм надання соціальних послуг є прийом громадян за принципом “єдиного вікна”. Спеціалісти «єдиного вікна» працюють за схемою організаційної єдності. Тут визначено чітку послідовність проходження документів, розмежування функцій прийому громадян та обробки поданих ними документів. Кожен пенсіонер може отримати консультацію, зразки і бланки необхідних заяв та документів для призначення або перерахунку пенсій. Надаємо до відома громадян інформацію щодо дислокації спеціалістів «громадської приймальні за принципом «єдиного вікна»




Вид послуги
П.І.Б. спеціаліста
Дні та час прийому
Кабінет спеціаліста
надання методичної та консультаційної допомоги з питань призначення пенсій
Стасюк Т.М.
Понеділок-четвер з 8.30-17.15
П’ятниця з 8.30-16.00
3 поверх №314
надання методичної та консультаційної допомоги з питань виплати пенсій
Лященко І.А.
Понеділок-четвер з 8.30-17.15
П’ятниця з 8.30-16.00
3 поверх №303
надання методичної та консультаційної допомоги з питань забезпечення функціонування реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Артеменко О.Л.
Понеділок-четвер з 8.30-17.15
П’ятниця з 8.30-16.00
6 поверх №604
надання методичної та консультаційної допомоги з питань наявності вакансій, порядок та умови проходження конкурсу на заміщення вакантних посад, надання публічної інформації.
Молочко Н.І.
Понеділок-четвер з 8.30-17.15
П’ятниця з 8.30-16.00
6 поверх №615



Управління Пенсійного фонду України в Заводському районі м.Миколаєва інформує громадян, що відповідно до статті 19 Закону України від 13.01.2011 № 2939-VI "Про доступ до публічної інформації" кожна особа має право звернутись з запитом на публічну інформацію до розпорядника інформації, що знаходиться у його володінні. 

В управлінні ПФУ в Заводському районі м.Миколаєва однією із форм надання соціальних послуг є прийом громадян за принципом “єдиного вікна”. Спеціалісти «єдиного вікна» працюють за схемою організаційної єдності. Тут визначено чітку послідовність проходження документів, розмежування функцій прийому громадян та обробки поданих ними документів. Кожен пенсіонер може отримати консультацію, зразки і бланки необхідних заяв та документів для призначення або перерахунку пенсій. Надаємо до відома громадян інформацію щодо дислокації спеціалістів «громадської приймальні за принципом «єдиного вікна»:
Робота з громадянами щодо звернень проводиться у робочий час.
Звернення на інформацію подаються:
- усно або письмово за адресою 54018 м. Миколаїв, пр. Жовтневий, 55-Е.
- факс (0512)58-38-32, 58-38-93.
Спеціалісти Фонду намагаються зробити все, щоб під час спілкування громадяни отримали якнайбільше інформації щодо пенсійного законодавства та від зустрічей залишились приємні враження. Керівництво управління Пенсійного фонду України в Заводському районі м.Миколаєва».
Перший заступник
начальника управління М.М.Бабич

Комментариев нет:

Отправить комментарий