15 сентября 2014 г.

«ІНФОРМАЦІЙНИЙ КІОСК» ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

Шановні мешканці міста Миколаєва!

Управління Пенсійне фонду України в Заводському районі м. Миколаєва запрошує скористатись інтерактивною послугою «Інформаційний кіоск».


Інформаційний кіоск - це комп’ютеризований апарат зі спеціальним програмним забезпеченням та сенсорним екраном. За допомогою дотиків, сенсорний екран дає можливість швидко вибрати необхідний розділ інтерфейсу. Призначення таких кіосків полягає в забезпеченні доступу до інформаційних ресурсів, які знаходяться в Інформаційному центрі персоніфікованого обліку Пенсійного фонду України. Вони дають можливість громадянам самостійно, не звертаючись до працівників Пенсійного фонду, за лічені секунди отримати відомості зі своєї облікової картки.

Для більш швидкого самостійного ознайомлення з приладом для  відвідувачів біля інформаційного кіоску управління ПФУ в Заводському районі м.Миколаєва розміщена інструкція з користування, з детальним описом функцій та можливостей інтерфейсу. Отримання інформації з кіоску займе від тридцяти секунд до півтори хвилини! Щоб скористатись кіоском не має необхідності володіти спеціальними знаннями, просте користування можливо в будь-якому віці.

З інформаційного кіоску можна:

- за допомогою свідоцтва про загальнообов'язкове державне соціальне страхування отримати доступ до даних, накопичених в системі персоніфікованого обліку;

- за допомогою пенсійного посвідчення отримати доступ до даних пенсійної справи;

- отримати інформацію про часи прийому керівників та спеціалістів управління, в якому розташовано інформаційний кіоск;

- іншу довідкову інформацію.

Інформаційний кіоск управління Пенсійного фонду України в Заводському районі м.Миколаєва знаходиться на 1 поверсі приміщення за адресою: пр. Жовтневий, 55-Е.

Керівництво управління Пенсійного фонду України в Заводському районі м.Миколаєва».



 М.М.Бабич,

Перший заступник

начальника управління

Пенсійного фонду України
      в Заводському районі м.Миколаєва  

Комментариев нет:

Отправить комментарий